About doyoumindart

d o y o u m i n d a r t  ledes og ejes af Katrine Engman, der alene eller sammen med andre kunstnere skaber og sælger kunstværker.

Katrine Engman er en kunstnerisk og kreativ sjæl, som kommer fra en familie, hvor kunst, kultur, arkitektur, psykologi og filosofi er evigt tilstede.

Disse elementer kombinerer Katrine Engman med inspiration fra den skønne natur på Møn, hvor hun bor og har sit værksted i en gammel skole, hvor man også kan se kunstprintene.


Former, farver og poesi er kreeret og komponeret af tanker og stemninger. 

Man får en unik oplevelse med de små poetiske tekster, der sammen med motivet sætter gang i beskuerens fantasi og nærmest tvinger beskueren til at stoppe op, få tankerne på pause eller til at skifte retning.

Billederne skal minde os om, at mennesket er mangfoldigt og har brug for at fortolke livet.

Visionen med  d o y o u m i n d a r t  er at give alle muligheder for at få og se på unik kunst, der eksempelvis kombinerer motiver i begrænset eksklusiv kvalitet med poetisk og filosofisk tekst.

Kombinationen af det håndlavede værk med den moderne print-teknik rammer i tiden, hvor vi gerne vil have noget særligt og unikt og med et eksklusivt udtryk.

Billederne skabes i en særlig proces, hvor håndmalede og håndklippede felter og former er sat sammen til motiver, der forarbejdes i en grafisk og digital produktion. De printes som vandbaseret 11-farvers certificeret Giclée-print på syrefrit 100 % bomuldspapir, hvilket tilfører værkerne en høj grad af stoflighed.


Alle print laves i meget begrænset oplag og nummereres og signeres.