Billedserie/priser


d o y o u m i n d a r t

 

In Time - limited edition

 

 

En billedserie skabt i tide, på tide og lige til tiden. Det kan ikke være anderledes, men det ved man ofte ikke før bagefter.

 

Billederne har udgangspunkt i vores liv og den hverdag, vi har haft i løbet af 2018.

Hvert billede er en brik i vores virkelighed, hvor vi har været igennem hele registeret af følelser. Vi har grublet og grædt, jublet og fjollet, været tavse og vendt mange tanker, mens vi lavede billederne.

Drømme, fantasier, mareridt og virkelighed har inspireret os.

 

Teksterne er engelske. Det blev et valg, fordi vi elsker smagen og lyden af de ord, der dukkede op. Hvem ved? Måske bliver næste serie med danske tekster, fordi vi elsker også det danske sprog!

 

Billede og tekst er ét samlet udtryk. Fortolkningen er op til den enkelte, men for os rammer teksten billedets sjæl ind.

Vores kunsttryk er trykt på nøje udvalgt eksklusivt papir i 265 g, 100% bomuld. Du får et ekstraordinært limited edition Giclée-tryk af vores originale papircollager. Gliclée-metoden er et højkvalitetsprint fra en printer med miljøvenligt vandbaseret blæk i 11 farver. Det giver en fantastisk farvedækning.

 

De sælges i en flot enkel ramme. Vi har udvalgt billederne til enten at være i en massiv eg eller sort aluramme. De sælges på bestilling og kun indrammet.

 

Priser:

 

Str.50 x 70 cm  kr. 1450,- incl.ramme

 

Størrelse 70 x 100 cm kr. 2350,- incl.ramme

 

Super limited edition - kun op til 10 tryk af hver original.

 

Det vil sige, at når der er trykt 10 eksemplarer af hver størrelse, bliver der ikke trykt flere af  originalen.