Om doyoumindart

d o y o u m i n d a r t

 d o y o u m i n d a r t  ledes og ejes af Katrine Engman, der alene eller sammen med andre kunstnere skaber og sælger kunstværker.

Katrine Engman er en kunstnerisk og kreativ sjæl, som kommer fra en familie, hvor kunst, kultur, arkitektur, psykologi og filosofi er evigt tilstede.

Disse elementer kombinerer Katrine Engman med inspiration fra den skønne natur på Møn, hvor hun bor og har sit værksted i en gammel skole, hvor man også kan se billederne.

Visionen med  d o y o u m i n d a r t  er at give alle muligheder for at få og se på unik kunst, der eksempelvis kombinerer motiver i begrænset eksklusiv kvalitet og poetisk og filosofisk tekst.

Den første serie af billeder ’In Time’ er skabt i 2018 sammen med Rikke Carlsen, og de er komponeret af tanker og stemninger, der blev kanaliseret ud i motiver med poetiske og filosofiske tekster. Billederne fra serien ’In Time’ udgør med motiver og tekst et unikt udtryk, som udfordrer og aktiverer beskuerens fantasi.

Den næste serie ’Transformation’ fra 2019 er skabt af Katrine Engman og kombinerer også motiver med tekst. Man får en unik oplevelse med de små uafsluttede tekster, der sammen med motivet sætter gang i beskuerens fantasi og nærmest tvinger beskueren til at stoppe op, få tankerne på pause eller til at skifte retning. Billederne skal minde os om, at mennesket er mangfoldigt og har brug for at fortolke livet.

Billederne fra serierne ’In Time’ og ’Transformation’ er skabt i en særlig proces, hvor håndmalede og håndklippede felter og former er sat sammen til motiver, der forarbejdes i en grafisk og digital produktion. Billederne printes som vandbaseret 11-farvers giclée-print på syrefrit 100 % bomuldspapir, hvilket tilfører værkerne en høj grad af stoflighed. Alle print laves i meget begrænset oplag og nummereres og signeres.


 

d o y o u m i n d a r t    .    KatrineEngman    .    mail@doyoumindart.dk    .    tlf.50918044    .    cvr.38524542