Om os


d o y o u m i n d a r t

d o y o u m i n d a r t  opstod som noget meningsfuldt i et vakuum, hvor vi var nødt til at skifte retning. I den fase fandt vi ro og lindring med maling, papir og saks. Snart begyndte vi at gå i flow.

 

Farver, former og billeder kom især intuitivt til os -også i drømme. Det blev livsbekræftende for os. Hvis man er åben, så kommer tingene til én.

 

Det viste sig at være en vej, der pegede fremad.

Vi fokuserede. Så muligheder i vores billeder. Samtidig blev processen en måde at bearbejde vores livssituation. Vi trængte simpelthen til at lave farver og skabe billeder!

 

Vi kender hinanden som gode gamle kollegaer. Samarbejdet er nemt. Vi har planlagt og udført mange projekter og forløb med kreativitet som omdrejningspunkt.

 

Synergien fandt vi igen. Det ér virkelig bedre at være to. Billedkunst er vores store fælles hobby og interesse. Her kan vi sammen fastholde vores passion.

 

Why not wry?

Nonperfect is a perfect condition

The two of us are synergi

d o y o u m i n d a r t 

 

Vores farver, former og poesi kreeres af os i fællesskab. Vi er så stærke i samarbejdet, at beslutninger af såvel kreativ som personlig karakter bliver lettere, når vi får vendt det. Det kræver, at vi er ærlige og netop ærligheden er blevet en styrke mellem os. Med ærligheden kommer roen, fordi vi ved, at vi er dem, vi er - med styrker og svagheder.

I tide, på tide

og lige til tiden

 

Iboende kreativitet

hjulpet igennem

af kunstens healende effekt

tænder en gejst

brænder

Sætter tankerne på pause

Nye vinkler

forestillinger

får plads

Tanker om verden

om os selv

i den

Falder på plads

 

Vi trænger til

at være

kreative

Intuitivt behov

Glæde

Energi

Overskud

frigives

 


Frokost

humør

smører processen

 


Uanset hvor langt

man er

ud af en vej

så er det

okay

at vende om

hvis vejen var

forkert