Om doyoumindart

d o y o u m i n d a r t

d o y o u m i n d a r t  ledes og ejes af Katrine Engman, der alene eller sammen med andre kunstnere skaber og sælger kunstværker.

Katrine Engman er en kunstnerisk og kreativ sjæl, som kommer fra en familie, hvor kunst, kultur, arkitektur, psykologi og filosofi er evigt tilstede.

Disse elementer kombinerer Katrine Engman med inspiration fra den skønne natur på Møn, hvor hun bor og har sit værksted i en gammel skole, hvor man også kan se billederne.

Visionen med  d o y o u m i n d a r t  er at give alle muligheder for at få og se på unik kunst, der eksempelvis kombinerer motiver i begrænset eksklusiv kvalitet og poetisk og filosofisk tekst.

Kombinationen af det håndlavede værk med den moderne print-teknik rammer i tiden, hvor vi gerne vil have noget særligt og unikt og med et eksklusivt udtryk.

Processen bag 'In Time'


Billederne er skabt i et samarbejde mellem

Rikke Carlsen og Katrine Engman.

Former, farver og poesi er kreeret i fællesskab og komponeret af tanker og stemninger.

Det var et stærkt samarbejde, hvor beslutninger af såvel kreativ som personlig karaktér blev lettere, når det blev vendt.


Ærligheden blev en styrke, og med ærligheden kom roen til at vide, hvem man selv er - med styrker og svagheder.


Billederne ’Transformation’ fra august 2019 og 'Formation' fra december 2019 er skabt af Katrine Engman og kombinerer også motiver med tekst.

Man får en unik oplevelse med de små uafsluttede tekster, der sammen med motivet sætter gang i beskuerens fantasi og nærmest tvinger beskueren til at stoppe op, få tankerne på pause eller til at skifte retning.

Billederne skal minde os om, at mennesket er mangfoldigt og har brug for at fortolke livet.

Billederne skabes i en særlig proces, hvor håndmalede og håndklippede felter og former er sat sammen til motiver, der forarbejdes i en grafisk og digital produktion. De printes som vandbaseret 11-farvers certificeret Giclée-print på syrefrit 100 % bomuldspapir, hvilket tilfører værkerne en høj grad af stoflighed.


Alle print laves i meget begrænset oplag og nummereres og signeres.


 

d o y o u m i n d a r t    .    KatrineEngman    .    mail@doyoumindart.dk    .    tlf.50918044    .    cvr.38524542